بسته به کاربری و ترجیحاتِ مشتری، هر پرینتر استوک مجهز به روشهای مختلف اتصال است، تا به نوعی به انتخاب مشتری احترام گذاشته شود.
پرینتر استوک با چه روشهایی به کامپیوتر وصل میشود؟
امروزه با توجه به پیشرفت قابل توجه تکنولوژی، پرینترها راههای مختلفی برای اتصالِ به کامپیوتر معرفی نمودهاند. از وایفای گرفته تا پرینت از فضای ابر، همگی به جزئی از استانداردهای بِروز پرینتر استوک درآمدهاند. اما بسته به کاربری و ترجیحاتِ مشتری، هر پرینتر استوک مجهز به روشهای مختلف اتصال است، تا به نوعی به انتخاب مشتری احترام گذاشته شود. از سویی، در صورت بروز اشکال در هر یک از روشهای اتصال، روشِ دیگر بتواند آن را پوشش دهد و در کارِ مشتری خللی ایجاد نشود.
از سویی، حتی اگر شما از پرینتر خود مانند یک تکه طلا هم مراقبت کنید، باز هم ممکن است برای آن مشکلی پیش بیاید. دانستنِ روشهای حل مشکلات اتصال پرینترها، باعث میشود شما بتوانید بدون نیاز به صرف هزینهای برای سرویسِ پرینتر استوک خود، مشکل آن را حل کنید.
* دقت کنید که در بسیاری از موارد، مشکلات پرینترها در اصل یک مشکلِ جدی هم نیستند. در بسیاری از مواقع، این مشکلات ریشه در ایرادات شبکهی وای فای، نقص کابل و… دارد. با وجودِ این، ما در ادامهی این مقاله به مشکلات عمدهی اتصال در پرینترهای استوک هم رسیدگی میکنیم. پس در ادامهی مقاله هم همراه ما باشید.

(روشهای اتصال پرینتر به کامپیوتر)
روشهای اتصال پرینتر به کامپیوتر
* USB: اتصال به یو اس بی معمولا در تمامی مدلهای پرینتر استوک پشتیبانی میشود. عموما هم مدلِ یو اس بیِ ساپورت شده در دستگاه، USB-A است؛ که مدلِ استاندارد خانوادهی یو اس بیهای پرینترها به شمار میرود. این به شما اجازه میدهد که هارد درایوهای خارجی و انواع مختلفی از دستگاههای دیگر را به پرینتر متصل سازید. سپس میتوانید از طریق پرینتر، وارد منوی کاربری هارد درایو خود شوید و مستقیما فایلهایی را که میخواهید پرینت بگیرید. اگر نمیخواهید که این وسط کامپیوتر را درگیر سازید، یا کامپیوتری در این نزدیکی ندارید، درایوهای خارجی کاملا مناسب هستند و میتواند واسطهای مانند کامپیوترها را از میان بردارند. وجود دوربین و یا دستگاههایی که از PictBridge پشتیبانی میکنند هم میتوانند این فرآیند را روانتر اجرا کنند. اما از آنجاییکه معرفیِ این قابلیت به سال 2003 برمیگردد، امروزه روشهای مدرنتری جای آن را گرفته است و چندان رواج ندارد. امروزه نسلهای جدیدی از پرینتر استوک به بازار معرفی شدهاند، که از درگاه یو اس بی تایپ سی و یا USB-C هم پشتیبانی میکنند. هر چند به اندازهی تایپ A در بازار غالب نیستند.
*اتصال اترنت: پرینترها ممکن است که به اتصال اترنت هم مجهز باشند. درگاه اترنت معمولا برای اتصال کابلیِ پرینتر به اینترنت به کار میرود. از آنجاییکه دادههای موجود در پرینترها معمولا بسیار ساده و پیش پا افتاده تلقی میشوند، عموما اتصال اترنت در پرینترهای خانگی به کار نمیرود. در پرینترهای صنعتی و تجاری هم بسته به موقعیت، ممکن است از آن استفاده شود. بخصوص در پرینترهای اداری که وظایف سنگینی را در ادارات ایفا میکنند.
* اتصال وای فای: یکی از پرکاربردترین و اصلیترین روشهای اتصال پرینتر، چه پرینترهای خانگی و چه پرینترهای اداری، اتصال وای فای میباشد. این روش اتصال، مستقیما پرینتر شما را به شبکهی بیسیم وای فای وصل میکند. البته که احتمالا شما نیاز داشته باشید پیش از اتصال پرینتر به شبکهِی وای فای، اطلاعات مربوط به آن را در پرینتر وارد کنید. سپس میتوانید نرم افزار مربوط به پرینتر را در کامپیوتر، تلفن همراه هوشمند و یا هر دستگاه دیگرتان نصب کنید، فایلها را با پرینتر به اشتراک بگذارید و در نهایت آنها را چاپ کنید. البته که در مدلهایی از ویندوز، مانند نسخهی ویندوز 10، نیاز به دانلود نرم افزار برای اتصال کامپیوتر به پرینتر از پیش رو برداشته شده است. به این شکل شما میتوانید بدون نیاز به نصب هیچ گونه نرم افزاری، برای اتصال کامپیوتر به پرینتر اقدام کنید. دقت کنید که اتصال وای فای نیازی به کابل ندارد و به شما اجازه میدهد به صورت ریموت یا از راهِ دور، یک فایل را پرینت بگیرید. این عمل بخصوص برای پرینتهای مهمی که از محل کار به خانه و از خانه به محل کار مربوط هستند، بسیار کاربردی و کلیدی محسوب میشود.
* اتصال Wi-Fi Direct: اتصالِ Wi-Fi Direct در اصل به نوعی از اتصال گفته میشود که در آن، اتصالی همتا به همتا بین پرینتر و دستگاهِ مقصد شکل میگیرد. به این شکل، دیگر شبکه وای فای اصلی شما به کار گرفته نمیشود. به عنوانِ مثال میتوان به قابلیت AirPrint در پرینترهای اپل اشاره کرد که پرینتر در آن از طریق قابلیت Wi-Fi Direct، به سایر دستگاههایی که از این تکنولوژی پشتیبانی میکنند، وصل میشود. این روش کاملا امن است و برای دستگاههایی که نقطه اتصال مشترک را ساپورت میکنند، کاملا عالیست.
* اتصال NFC: این نوع اتصال، نوعی دیگر از اتصالهای بیسیم است؛ که به آن اتصال به دستگاههای نزدیک به محل نیز میگویند. این تکنولوژی تنها در برخی از مدلهای پرینتر استوک پشتیبانی میشود. حتی با کمک این قابلیت، میتوانید پرینتر استوک خود را به تلفن همراه هوشمند یا تبلت خود وصل کنید. این کار نیز تنها با لمس یکی از دکمههای پرینتر ممکن خواهد شد.
* پرینتر از فضای ابری: این روزها دیگر بسیاری از انواع پرینتر استوک، بخصوص پرینترهای تصویری، از فضای ابری بر پایهی اینترنت پشتیبانی میکنند. منظور از فضای ابری، نرم افزارهایی مانند Facebook، Flickr، Dropbox و گوگل درایو میباشد. با کمک فضای ابری، شما هر چیزی را میتوانید پرینت کنید. به یاد داشته باشید که اگر اینترنتِ پرینتر استوک شما وصل نباشد، امکان استفاده از سرویس فضای ابری ممکن نخواهد بود. پس اگر دیدید که نمیتوانید به فضای ابریِ مدنظر خود وصل شوید، به احتمال زیاد اتصال اینترنتتان دچار مشکل شده است.
* کارتهای حافظه جانبی یا SD card: نوعی دیگر از هارد درایوهای خارجی، که در آن حافظهی جانبی وارد یک اسلات میشود و میتوان آن را به درگاه پرینتر وصل کرد. سپس میتوانید وارد منوی پرینتر شوید، فایلهای مدنظر خود را انتخاب کنید و از آنها پرینت بگیرید. این قابلیت به طور بخصوصی برای آن دسته از کاربرانی مناسب است، که از دوربینهای عکاسی استفاده میکنند.
حل مشکل اتصال در پرینتر استوک با این روشها!
اگر پرینتر استوک شما به شبکه وصل نمیشود، این روشها را امتحان کنید:
- یک بار اتصال با کابل را امتحان کنید و از سلامت کابل مطمئن شوید.
- جایِ پرینتر را عوض کنید.
- یک بار پرینتر را خاموش و مجددا روشن کنید.
- مطمئن شوید که از سِفتافزار مناسب و بِروز استفاده میکنید.
- مطمئن شوید که دستگاه مقصد و پرینتر، هر دو به یک شبکه وای فای متصل شدهاند.
- پرینتر را ریبوت کنید.
شرکت ماشینهای اداری شکیل نگار چابهار واردکننده و فروشنده انواع دستگاههای فتوکپی استوک و پرینتر استوک در کشور است. برای گرفتن مشاوره و خرید با ما تماس بگیرید.
تماس بگیرید 02188846493
دیدگاه خود را بنویسید